Az idő múlásával fogaink is hullnak, de ez nem jelenti azt, hogy mostantól szégyenkeznie kellene. Ne takargassa tovább, mutassa meg bátran újra magabiztos mosolyát egy fogsorkészítéssel. A fogtechnikai eszközök fejlődésének köszönhetően, új fogsorra teljesen az Ön adottságaihoz igazítható.  A műfogsor viseletének a kényelmetlensége már a múlté. Fogsorkészítés után is élhet teljes életet, sőt életminőségének a javulása garantálható, mivel nem csak esztétikai szempontból előnyös, hanem a fennálló egészségkárosodás elkerülése érdekében is javasolt elkészíttetni.

Mit kínálunk Önnek a fogsorkészítés során?

– Ingyenes konzultáció keretein belül felmérjük az egyéni igényeit.
– A fogtechnikusaink egy kép alapján olyan fogsort készítenek, amely észrevehetetlen különbségekkel hasonlít az Ön korábbijára.
– Megfelelő professzionális tanácsadás után Ön döntheti el, hogy fix vagy kivehető fogsort szeretne viselni.
– A fogsorkészítés után szívesen segítünk Önnek, hogy gyorsan hozzá tudjon szokni új fogsorához.
– Olyan minőségi anyagokkal dolgozzunk, amelyre 100%-os garanciát tudunk vállalni.

Le kellett mondani kedvenc ételeinek a fogyasztásáról, mert az fájdalmat és kellemetlenséget okozott? Egy új fogsor elkészítése után, ez már csak egy régi rossz emlék marad. Rágjon újra gondolkodás, és félelmek nélkül! Fontos, hogy eltört vagy megrepedt fogsorát, ne próbálja otthon megragasztani. A fogsor javítása laboratóriumi körülményt és hozzáértést kíván. Hozza el hozzánk régi vagy problémás műfogsorát, és mi rövid idő alatt elkészítjük Önnek. Ma már nehezen merülhet fel olyan probléma a műfogsorával, amit szakembereink ne tudnának orvosolni.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a fogsor készítéssel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal!  Tapasztalt és jól képzelt kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001249/2015.